Fly-In taitolentokisojen ja lentonäytöksen aikana

Taitolennon SM- ja PM-kisoja sekä lentonäytöstä voi tulla seuraamaan myös lentokoneella, kun ottaa huomioon kentällä vallitsevan taitolentokilpailujen tilanteen ja lauantain lentonäytöksen (alla ajat paikallisaikaa ellei toisin mainita).

  1. Torstaina ja perjantaina 29. – 30.7. taitolentokisojen ollessa käynnissä saapuminen onnistuu pienellä viiveellä koko päivän ajan, kilpailut alkavat noin kello 9-10 välillä ja päättyvät noin kello 20. Lounastauko on klo 12-13.
  2. Lauantaina 31.7. suosittelemme vahvasti saapumista ennen kello 12.00 ja lähtemistä paikalta klo 18.00 jälkeen.
  3. Kisaorganisaation ja lentonäytöksen puolesta paikalla on tiedottaja EFLP TWR:n taajuudella. Lähestyttäessä EFLP lentokenttää kannattaa ilmoittaa tulostaan viimeistään 5 min ennen arvioitua laskukierrokseen saapumisaikaa, tiedottaja ilmoittaa kentällä vallitsevan tilanteen.
  4. 1 km x 1 km x 1 km taitolentoboksin sijainti on 0,5 nm kentän referenssipisteestä suoraan pohjoiseen (Maasotakoulun ja Huhtiniemen päällä) joten RWY 06 myötätuuli kannattaa ottaa normaalia kauempaa (pohjoisempaa) kentästä.
  5. Paikoitus on rahtiasematasolla C.
  6. Lentokoneella tapahtumaan tulevilta ei peritä pääsymaksua.
  7. Huomioithan että kentällä koneelta/koneelle liikkumiseen tarvitaan huomioliivit.
  8. Luethan myös NOTAMin (B0562/21) ja sitä koskevan aktiivisuusajankohdan AIP kohdasta 5.1.4 Kielto-, rajoitus ja vaara-alueet, EFD158 LAPPEENRANTA, eteläinen laskukierros on rajoitettu arkisin kello 1000-1200UTC.

Tapahtumasta on julkaistu NOTAM.

Vastaa