Saapuminen, pysäköinti ja poistuminen

Saapuminen torstain ja perjantain Taitolennon SM-kisojen yleisöalueelle sekä myös lauantain lentonäytökseen tapahtuu lentoaseman portista numero 2 eli Lentokentäntieltä Rinta-Joupin autoliikkeen vieressä olevaa hiekkatietä myöten (navigaattoriin arviolta Lentokentäntie 7). Varaudu ajoittaiseen jonottamiseen.

Ulosajo tapahtuu porteista 1 ja 2, portti 1 ohjaa Lavolankadulle pohjoiseen Lappeenrannan keskustaan että Taipalsaaren suuntaan sekä etelään Imatralle. Länteen Kouvolaan ja Mikkeliin menevien kannattaa valita portti 2, sillä Lentokentäntielle tullessa kääntyminen on sallittua ainoastaan oikealle eli länteen.

Keyvt liikene ohjataan alueelle ja ulos sieltä lentoaseman viereisestä portista numero 3.

Kätevimmin pääset näytökseen pyöräillen tai kävellen!

Vastaa